Četiri mjeseca Bordo Fan Shopa

Biti srcem vezan u tome leži snaga!

Šolje za kafu FK Sarajevo
Šolje za kafu FK Sarajevo

Fan Shop Fudbalskog kluba Sarajevo otvoren je 24.10.2011. godine i ove sedmice obilježava četiri mjeseca uspješnog rada: “Veoma smo zadovoljni radom Fan Shop-a. Veliki broj navijača Bordo ekipe česti su gosti naših prostorija i radi kupci oficijalnih proizvoda FK Sarajevo. Prije nekoliko dana započeli smo anketu, u kojoj naši navijači imaju priliku da glasaju za proizvode koje bi voljeli vidjeti na policama Fan Shop-a. Pozivam sve one, koji nisu glasali, da posjete zvaničnu prezentaciju FK Sarajevo na društvenoj mreži Facebook i glasaju.”, kaže Tarik Trbić iz FK Sarajevo.

Bordo Fan Shop - FK Sarajevo
Bordo Fan Shop - FK Sarajevo

“Od 15.01.2012. godine u Fan Shopu FK Sarajevo primjenjuju se različite cijene svih proizvoda, čime FK Sarajevo uvodi praksu davanja pogodnosti svim članovima FK Sarajevo koji redovno izmiruju svoju godišnju članarinu u iznosu od 20 KM. Razlike u cijenama proizvoda su značajne, čime Klub želi motivisati sve naše navijače i simpatizere da postanu članovi našeg kluba. Proces učlanjenja moguće je obaviti u prostorijama FK Sarajevo, traje 5 minuta, a zvanična članska kartica zaštićena bar-kodom izdaje se na licu mjesta.”, dodao je Trbić.

Svijeće FK Sarajevo
Svijeće FK Sarajevo

U narednom periodu u Fan Shop stižu zidni satovi, USB stickovi, termo čaše, klepetaljke, peškiri i drugi artikli. Fan Shop je otvoren svakim radnim danom od 10-17h i subotom od 10-13h. Pravi raj za pripadnike Bordo nacije nalazi se u prostorijama kluba, ulica Maršala Tita 38/b.

>> Još slika iz ponude pogledajte u Bordo Fan Shopu

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Jedan odgovor na “Četiri mjeseca Bordo Fan Shopa”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *