Kategorije
Sportski almanah

Ćiro objavio spisak

Miroslav Ćiro BlaževićSelektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miroslav Ćiro Blažević je danas objavio spisak igrača na koje računa u predstojećim kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo 2010, sa Estonijom i Španijom.

Na spisku su sljedeći igrači:
Asmir Begović, Kenan Hasagić, Nemanja Supić, Džemal Berberović, Dario Damjanović, Emir Spahić, Safet Nadarević, Boris Pandža, Adnan Mravac, Damir Mirvić, Mirko Hrgović, Sanel Jahić, Admir Vladavić, Sejad Salihović, Elvir Rahimić, Zlatan Bajramović, Senijad Ibričić, Samir Muratović, Zvjezdan Misimović, Miralem Pjanić, Semir Štilić, Vedad Ibišević, Zlatan Muslimović, Edin Džeko.

Utakmica sa Estonijom, u kojoj bi naÅ¡i momci pobjedom osigurali plasman u baraž, igra se 10. oktobra 2009. godine u estonskoj prijestonici – Tallinnu, a četiri dana kasnije, u Zenici, se igra susret sa Å panijom.

“Imaćemo teÅ¡kog protivnika u Tallinnu. Estonci žele iskupljenje nakon visokih 0:7 u Zenici. U Estoniji će na teren istrčati 11 lavova koji su spremni do zadnjeg braniti boje Bosne i Hercegovine!”, riječi su Ćire Blaževića.

Reprezentativci BiH se okupljaju 5. oktobra 2009. godine, na Ilidži.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *