Cinema City Sarajevo

Prvi sarajevski multiplex CINEMA CITY otvoren je 6. augusta 2009. godine. Na 2.500 metara kvadratnih nalazi se 5 kino dvorana ukupnog kapaciteta – 700 sjedišta.

Cinema City Sarajevo


Aktuelni repertoar

Rezervacije karata

O Cinema City-ju

Radno vrijeme blagajne: Svaki dan od 10 sati

Cinema City je prvi sarajevski multiplex CINEMA CITY otvoren je 6. augusta 2009. godine. Na 2.500 metara kvadratnih nalazi se 5 KINO-DVORANA ukupnog kapaciteta – 700 sjedišta. Vrhunska tehnička oprema gledateljima osiguravaju POTPUNI UŽITAK GLEDANJA FILMA sa platnima ‘od zida do zida’, uz Dolby Digital DTS zvučni sistem.

ANATOMSKA SJEDIŠTA u dvoranama su amfiteatarski raspoređena, s postoljima za odlaganje čaša ili kokica i KOMOTNIM PROSTOROM između sjedišta. Tu su i tzv. LJUBAVNA SJEDIŠTA, a prvi red u svim dvoranama je namjenjen OSOBAMA S POSEBNIM POTREBAMA.

Cinema City SVAKOG ČETVRTKA nudi NOVI KINO-PROGRAM. U SVAKODNEVNIM PROJEKCIJAMA FILMOVA, od blockbuster-a do art-filmova, posjetitelji mogu uživati od 14h do 23h. Vikendom od 11 sati su na kino programu MATINEJE na kojima se prikazuju filmovi za djecu i cijelu porodicu. Za ljubitelje PRETPREMIJERA, iste su na programu svakog petka i subote u 24 sata.

Na štandovima u prizemlju posjetitelji mogu kupiti kokice, grickalice, slatkiše i osježavajuća pićem.

Cinema City Sarajevo
Adresa: Maršala Tita 26, 71000, Sarajevo, BiH
Telefoni: 033 567 230
Email: info@cinemacity.ba

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *