Noć nade i muzike za pomoć djeci oboljeloj od raka

djeca“Noć nade i muzike” je naziv dobrotvornog druženja koje je upriličeno u Sarajevu u sklopu projekta prikupljanja pomoći djeci u BiH oboljeloj od raka i njihovim porodicama.

Dobrotvorni skup, koji je okupio veliki broj istaknutih ličnosti iz BiH i predstavnike meÄ‘unarodne zajednice, poslovne ljude i članove diplomatskog kora, dio je Å¡ireg projekta koji se realizira pod nazivom “Muzika i boja za nadu i liječenje”.

Kako je izjavila Suada Ramić, predsjednica Humanitarnog komiteta Međunarodnog kluba žena i jedna od osoba zaduženih za organizaciju ovog događaja, radi se o jednoj u nizu aktivnosti čiji je cilj prikupljanje pomoći za najteže oboljelu djecu, a što podrazumjeva uređenje Onkološkog odjela u novom Centru za majku i dijete Pedijatrijske klinike na lokalitetu Jezero.

Uz zadovoljstvo iskazano zbog velikog odziva sponzora i gostiju, Ramić je pozvala sve one koji se žele uključiti u akcije pokrenute u sklopu ovog projekta da to učine i na najneposredniji način pruže potporu njegovoj uspješnoj realizaciji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *