Categories
Susreti i zbivanja

SARTR: Tri dana Rundeka

Povodom obnavljanja nekadašnje CDA scene prve koncerte će izvesti Rundek Cargo Trio u petak, subotu i nedjelju od 21 sat.

Rundek Cargo Trio
Rundek Cargo Trio

Koncerte Rundek Cargo Tria će obilježiti ekskluzivna izvođenja novih pjesama koje će se tek naći na njihovom novom albumu, te terapijska atmosfera u kojoj će publika imati priliku zajedno sa Triom svirati u drugom dijelu koncerta. Zbog karaktera koncerta u kojem će preovladavati intimna teatarska atmosfera broj ulaznica je ograničen na 300 za svaku izvedbu, a cijena ulaznice je 20 KM.

SARTR nastavlja sa koncertnim serijalom kojeg planira realizirati do kraja sezone, te posvetiti obnavljanju nekadašnje CDA scene: ‘Molimo našu dragu publiku i prijatelje da nam pišu i podijele s nama, na našoj FB stranici ili email adresi sartr.info@gmail.com, svoja sjećanja vezana za koncerte na kojima su prisustvovali – atmosferu, ljude, izvođače, godine izvođenja omiljenih koncerata te pošalju fotografije. Pišite nam svoja sjećanja sa CDA scene i pomozite da arhiviramo našu muzičku prošlost.’, poručuju iz SARTR-a.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *