Uživajte u spektaklima na kraju pozorišne sezone

Za mjesec juni 2016. godine, mjesec koji je ujedno i završnica umjetničke sezone Narodnog pozorišta Sarajevo, kuća na obali je pripremila iznenađenja i popuste.

Paquita - Bolero, Narodno pozorište Sarajevo
Paquita – Bolero, Narodno pozorište Sarajevo

‘Naša želja je da Vam se zahvalimo što ste bili uz nas i u ovoj umjetničkoj sezoni, stoga Vam omogućavamo dolazak na sve predstave u ovom mjesecu po jedinstvenoj cijeni ulaznica u iznosu od 10 KM za sve kategorije sjedišta. Provedite ugodne trenutke zajedno sa nama u prelijepom ambijentu Narodnog pozorišta Sarajevo uživajući u predstavama koje će biti izvedene u mjesecu junu.’, poručuju iz sarajevskog Narodnog.
Kao znak pažnje neki od posjetilaca će biti nagrađeni i besplatnim ulaznicama, kako bi ova pozorišna sezona bila dostojno ispraćena: ‘Vi ste bila naša inspiracija kako bi svaka naša premijera ugledala svjetlost dana. Vaš aplauz nas je vodio do zvijzeda gdje se ponekad činilo nemoguće popeti, ali uz Vas mi smo to uspjeli.’, zahvalna je ekipa koja priređuje program jedne od najznačajnijih kulturnih institucija u Bosni i Hercegovini.
Sve što vam ostaje nakon ovako lijepe pozivnice je da na aktuelnom repertoaru Narodnog pozorišta Sarajevo » odaberete šta želite pogledati po izuzetnim cijenama.

Repertoar Narodnog pozorišta Sarajevo »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *