32. decembar u Sarajevu

32. DECEMBARPremijera filma – 32. decembar, reditelja Saše Hajdukovića, studenta filmske režije na Akademiji umjetnosti u Banja Luci, održaće se 31. marta u 19:30 sati u Kinu Obala Meeting point.

Hajduković potpisuje i scenario filma na kome su pored njega radili i dramaturginja Radmila Smiljanić te reditelj Predrag Velinović. Glumačku ekipu čine mladi umjetnici iz Banje Luke. Glavne uloge povjerene su Nikolini čorđević, Slobodanu Perišiću, Anji Stanić, Aleksandru Stojkoviću, Ljubiši Savanoviću i Dragani Marić. Osim njih, u filmu glume i Nataša Ivančević, Jovanka Božović, Dejan Zorić, Vedrana Mačković-Zubović, Aleksandar Blanić, Draško Vidović, Željko Stjepanović.

Hajduković se u filmu bavi pričama sa banjalučkih ulica i ljudima kakve svaki dan srećemo u prolazu. Naziv filma posvećen je onim ljudima koji iz 31. decembra ne prelaze u 1. januar, nego ostaju na 32. decembru. Oni su izabrali bijeg u svoj svijet. Film je priča o tri para čije se sudbine prepliću u novogodišnjoj noći u Banja Luci.

Kompletna glumačka ekipa stiže u Sarajevo na dan premijere.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *