BH Navigator: iPhone snalaženje po Bosni i Hercegovini

BH navigator
BH navigator
Sarajevska agencija “Mark IN” se odlučila na razvoj i pokretanje prvog mobilnog turističkog vodiča Bosne i Hercegovine.

Namjera je putem aplikacija pod nazivom “BH Navigator”, posebno priređene za mobilne telefone, objediniti turističku ponudu naše zemlje i ponuditi je korisnicima najpopularnijeg mobilnog telefona na svijetu – iPhone.

“BH Navigator” je namijenjen prvenstveno stranim turistima i milionskoj bosanskohercegovačkoj dijaspori sa područja zapadne Evrope i američkog kontinenta.

Koncept je zasnovan na aplikaciji koja na jednostavan i pregledan način korisnicima iPhone-a pruža uvid u turističku ponudu Bosne i Hercegovine. Sama ponuda je razvrstana po kategorijama poput kulture i umjetnosti, smještaja, ugostiteljskih objekata, banki, apoteka, prevoza…

Besplatna aplikacija je dostupna na engleskom i bosanskom jeziku. Nakon downloada njeno korištenje ne zahtjeva ponovnu internet vezu, što omogućava njeno korištenje bilo gdje, bilo kada i u bilo kojoj situaciji.

“Ova mobilna aplikacija će turističku ponudu naše zemlje po prvi put učiniti dostupnom za više od 50 miliona iPhone korisnika u cijelom svijetu. Uskoro ćemo uputiti poziv za upis sadržaja u aplikaciju svima onima koji smatraju da trebaju biti uvršteni u turističku ponudu regija Banje Luke, Sarajeva i Mostara. U drugoj fazi nastojat ćemo proširiti sadržaj i na druge gradove i regije naše zemlje, kako bi pokazali bogatstva kojim ova zemlja zaista obiluje.”, najavljuju iz agencije Mark IN.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *