Billy Andol u akciji Paketići za SVE!

Dobrotvorni kocert sarajevske grupe Billy Andol za akciju Udruženja altruista DOBRO ‘Paketići za SVE!’, biće održan 6. decembra 2012. godine u sarajevskom art-kinu Kriterion.

Paketići za SVE! 2012
Paketići za SVE! 2012

Paketići za SVE!

Akcija koju već godinama organizuju članovi Udruženja DOBRO, s ciljem da radost praznika, na poseban način, osjete i djeca socijalno ugroženih porodica, čiji roditelji jedva mogu priuštiti osnovno za život i kojima je svaki slatkiš ili igračka luksuz.

Billy Andol

Billy Andol kaže: ‘Volim brodove. Volim što se kreću dok se na njima odvija život. Sjećam se da sam hodajući na putu prema luci pričao sa sobom i shvatio da pored mene hoda neko i sluša me. Nije mi bilo čudno niti me je obuzimala panika – nastavio sam pričati a on je nastavio slušati. Kada je počeo da odgovara, uvidio sam da je vrijedan sagovornik i da zapravo ima mnogo smislenog za reći. Radoznalost je zamijenila svaki drugi osjećaj i, kako samo ona to zna, povela nas je na jedno zanimljivo putovanje…

Ulaznica za koncert je 5 KM. Sav prihod od prodatih ulaznica je namijenjen akciji.

‘Dođite, uživajte u koncertu Billyja Andola i pridružite se velikom broju učesnika akcije kojom novogodišnjim paketićima radujemo sve veći broj mališana u Bosni i Hercegovini.’, poručuju Billy i Dobrice.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.