Čuda izborne godine: Bravadžiluk dobija novi izgled

Radovi u Bravadžiluku (mart 2010)Radovi na sanaciji i rekonstrukciji ulice Bravadžiluk ušli su u završnu fazu.

Nakon kratkotrajne pauze u izvođenju radova uzrokovane nepovoljnim vremenskim prilikama nastavljeni su radovi na obnovi jedne od oglednih baščaršijskih ulica.

Obzirom da se čekao prestanak padavina, kako bi podloga bila suha, izvođač radova je tokom vikenda počeo postavljanje armiranih ploča preko kojih je izvršeno betoniranje.

Slijedi postavljanje kamenih ploča u Bravadžiluku što je posljednja faza radova koji će biti završeni mnogo prije ugovorenog roka.

U Bosni i Hercegovini je u toku IZBORNA GODINA, a to vam svugdje u svijetu bude cca 365 dana kada se vlast dokazuje svojim glasačima na razne načine. Jedan od tih načina je i uljepšavanje životne sredine, pa se tako u sarajevskim opštinama sve nadiglo da dokaže kako se nešto uradilo za mandata.

Nerijetko se čeka upravo posljednja godina, odnosno godina isticanja mandata pa da se zasuču rukavi i prione na posao. Zato se ovi osvrti na učestale radove i popravke i zovu ČUDA IZBORNE GODINE. Kako reče jedan stari pošteni taksista: “Dabogda nam svaka izborna bila”.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *