Ćala ostaje, Škoro opet igra

Mehmed Janjoš, FK Sarajevo, Sarajevo, BiHNa inicijativu šefa stručnog štaba FK Sarajevo, Mehmeda Janjoša, održan je sastanak Upravnog odbora kluba, gdje se razgovaralo o dosadašnjim rezultatima i statusu samog Janjoša u klubu.

„Inicirao sam sastanak da vidim šta i kako dalje. Svoj mandat stavio sam na raspolaganje Upravnom odboru kluba i oni su odlučili da nastavimo saradnju. Čelni ljudi kluba smatraju da rezultati i nisu toliko loši, izuzmemo li Premijer ligu i iskazali su zadovoljstvo mojim radom, tako da zajedno nastavljamo dalje”, rekao je Janjoš za SportSport.ba te dodao:

„Ekipa je otputovala na mini pripreme u Vitez, gdje će ostati sedam dana. Posebno me raduje što je u Vitez otputovao i Alen Škoro, koji će biti naše najveće pojačanje u nastavku sezone. Ja sam ostao u Sarajevu jer moram prisustvovati 4. semestru za profi licencu koji će biti održan u Vogošći, a s ekipom će raditi moji saradnici. Na sastanku smo dogovorili da u januaru dovedemo dva ili tri kvalitetna pojačanja, kako bismo se priključili borbi za izlazak na evropsku scenu”.

sportsport / sarjaevo.co.ba

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *