Charles English na Kids Festu

Projekcijom animiranog filma “Priča o Desperou” je zaključen višesatni program petog dana ovogodišnjeg Kids festivala.

Na vanjskoj platformi kompleksa Zetra svoje standove su predstavile ambasade Grčke, Švicarske, Malezije i Sjedinjenih Američkih Država.

Američki ambasador nj.e. Charles English je po drugi put posjetio Kids Fest. U pratnji svoje kćerke je obišao promotivni štand američke ambasade.

Charles English na Kids Festu

“Želim poručiti djeci iz cijele zemlje da uživaju u izvanrednoj produkciji Kids festivala. Iskoristite maksimalno svaki dan koji Vam se nudi. Nadam se da ćemo tokom narednih godina imati i prve gostujuće umjetnike iz Amerike.”, pozdravio je okupljene mališane English.

Direkcija Kids Festa sa zadovoljstvom najavljuje da će na dan zatvaranja, Kids festival posjetiti i član Predsjednistva BiH Željko Komšić, što će ujedno biti i prva službena posjeta predstavnika lokalne vlasti tokom šest godina festivala. Dolazak na Zetru gospodina Komsica planiran je u 11 sati.

Posljedni dan se tradicionalno na Kids festivalu u saradnji sa policijskim snagama MUP KS i predstavnicima EUPM obilježava kao Dan policije. Program počinje u 13 sati predstavom teatra slijepih “Novi život” iz Zagreba. Na ovaj način veleposlanstvo Hrvatske po prvi put učestvuje u programima Kids festivala.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *