Dinosaurusi došli na Kid's Fest

Projekcijom filmskog hita “Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze” završen je program trećeg dana 7. Kid's Festa.

Nekoliko hiljada dječaka i djevojčica iz svih krajeva Bosne i Hercegovine je učestvovalo u više od 70 edukativnih radionica postavljenih na vanjskom i unutrašnjem dijelu olimpijskog kompleksa Zetra. Program u izvedbi performera fondacije “Out Of Area” je i danas izazvao oduševljenje.

U posjeti Festivalu boravio je glavnokomandujuci EUFOR-a, general Bernhard Bair koji je ovom prilikom posjetio promotivni stand EUFOR-a.

“Kid's Festival je koncept toliko potreban i koliko vidim izuzetno funkcionalan, a to nas kao jednog od partnera čini posebno sretnima”, rekao je general Bair.

“Čast nam je i zadovoljstvo što već godinama možemo biti partner Kid's Festa. Naročito mi je drago vidjeti kako se festival tokom svih ovih godina razvija i raste”, istakao je Michael Muller, direktor Raiffeisen Banke tokom svog današnjeg posjeta.

Sutra (ponedjeljak) će na Kid's Festu biti upriličen tradicionalni “Dan policije” kojem će prisustvovati Stefan Feller, vođa Misije EUPM u Bosni i Hercegovini.

Programi KIDS festivala počinju svaki dan u olimpijskom kompleksu Zetra, od 14 sati. Cijena ulaznice na cjelodnevne programe je 2 konvertibilne marke.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *