Djeca vrtića Iskrica dobila igralište

Radnici komunalnog preduzeća “Park” su tokom juna 2011. godine završili sanaciju i hortikulturno uređenje dječijeg igrališta kod vrtića “Iskrica” u Ulici Patriotske lige 16.

Igralište u vrtiću Iskrica, Sarajevo
Igralište u vrtiću Iskrica, Sarajevo
Projekt je urađen u okviru “Programa uređenja manjih javnih i zelenih površina na području općine Centar” koji vodi Služba za prostorno uređenje i komunalne poslove Općine Centar.

Uposlenici preduzeća “Park” su uklonili samoniklo drveće i grmlje na površini ispred ulaza u vrtić. Očišćeni prostor igrališta su prekrili slojem sitnih kamenih oblutaka, a okolne površine dekorisali ukrasnim grmljem i posadili sezonsko cvijeće u kamene žardinjere.

Na dječijem igralištu je napravljen pješčanik u betonskom okviru sa drvenim štaflama, popravili i ofarbali šest klackalica i dva tobogana te obložili drvetom betonske stoliće kružnog oblika koji se nalaze ispred dvorišnog ulaza u vrtić.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Jedan odgovor na “Djeca vrtića Iskrica dobila igralište”

  1. Ja sam Elmina Tanović išla sam u vrtić Iskrica u Sarajevu.Učiteljice u vrtiću su mi se zvale Samira i Amela.Nazovite me na broj 062369459 ako želite još neke informacije

    Voli Vas vaša Elmina Tanović
    Pozdravite mi učiteljice Amelu i Samiru.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *