Dobrodošli u Špajz

ŠPAJZ je prodavnica u kojoj možete pronaći proizvode domaćih proizvođača podržanih kroz projekte njemačke NVO HELP.

Prodavnica će malim proizvođačima omogućiti direktan kontakt sa tržištem, pružajući im time prostor za promociju, prodaju i razvoj aktivnosti. Imajući redovnu prodaju svoje proizvodnje na fer osnovama, proizvođačima će biti omogućen stabilan i postepen rast dajući im daleko veće šanse za opstanak i razvoj poslovne ideje. Cilj je zahtjevnom kupcu, koji zna prepoznati kvalitet, ponuditi domaće proizvode vrhunske kvalitete.

ŠPAJZ se nalazi u sarajevskoj Ulici Koševo, na broju 28. Radno vrijeme od 9 do 18 sati. Više informacija na telefon 064 417 4125 ili na email adresu spajz.sarajevo@outlook.com

HELP je u Bosni i Hercegovini prisutan gotovo 20 godina. Rad organizacije je uvijek pratio potrebe ljudi koji ovdje žive. Od 1995. godine su fokusirani na trenutnu pomoć obezbjeđujući hranu, odjeću, sklonište i različite druge aktivnosti. HELP je značajno doprinio procesu deminiranja i podržao stvaranje Civilne zaštite, rekonstrukciji više od 3.500 ratom uništenih kuća i stambenih jedinica. Posljednjih sedam godina HELP je glavninu svojih aktivnosti fokusirao na podršku stvaranju prihoda, pružajući podršku malim proizvođačima koji predstavljaju kičmu ekonomskog razvoja. Do danas, više od 1.500 malih biznisa je uspješno podržano i oni doprinose socio-ekonomskom razvoju Bosne i Hercegovine.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.