Dom mladih: Muzička scena Kaktus

Muzička scena Kaktus oživljava tradiciju nekadašnjeg kultnog kluba ‘Kaktus’, koji je sve do 1992. godine egzistirao u sklopu Doma mladih Sarajevo i gdje su svoje prve nastupe imali brojni danas etablirani izvođači

Muzička scena Kaktus Sarajevo (od 5. aprila do 5. jula 2013)
MUZIČKA SENA KAKTUS SARAJEVO
od 5. aprila do 5. jula 2013

Sarajevska rock škola ponovo kreće. Amfiteatar sarajevskog Doma mladih će biti mjesto na kojem će se do 5. jula održavati koncerti u Muzičke scene Kaktus.

14 koncerata u Sarajevu!

Na koncertima, koji će se dešavati petkom, nastupaće afirmisani bh. muzičari, ali će svoju priliku da se predstave publici dobiti i bh. bendovi nove generacije. Serija koncerata je počela u petak 5. aprila. Na svakom koncertu će nastupiti po jedan afirmisani izvođač, najmanje jedan bend u usponu, te DJ-evi koji će publiku zabavljati prije početka, u pauzama i na kraju koncerata.

Na prvom koncertu, koji je u amfiteatru Doma mladih održan u petak 5. aprila, nastupio je već popularni sarajevski bend Billy Andol, te dvojac Basheskia & Edward EQ.

Letu štuke: U ovom svijetu

U narednom periodu slijede nastupi izvođača kakvi su: Letu Štuke, Velahavle, Erogene Zone, KZU Ole Ole & PZU Oje Oje, KillingJazzHardCoreBaby, Skroz, Zoster, Sopot, Konvoj, Diskobajagi, Edo Maajka, Frenkie, Validna Legitimacija, Vuneny, Sikter, Grof Đuraz, Kontra DJs, Dvadesetorica…

Podsticaj razvoja urbane muzičke scene.

Priča se da su ulaznice sitnica. Koncert koji počinje u 20:30 sati, košta tek 5 KM, u što je uračunata i konzumacija pića u iznosu od 2 KM.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.