Don't Miss Sarajevo

U magazinu je predstavljeno oko hiljadu ponuđača turističkih usluga, među kojima su ugostiteljski objekti, touroperateri, turističke organizacije, muzeji, galerije…

Danas je u Sarajevu predstavljen turistički magazin “Don't Miss Sarajevo“. Radi se o prvom profesionalnom turističkom magazinu u Bosni i Hercegovini, izrazito kvalitetnog dizajna i štampe, pisan na engleskom i bosanskom jeziku.

Autori tekstova su međunarodni putopisci među kojima su i Alex Crevar iz NY Timesa, PJ Cresswell iz londonskog Timeouta, te Tim Clancy, autor osam turističkih vodiča za Bosnu i Hercegovinu.

Magazin predstavlja i zbirku priča poznatih ličnosti poput Jasmila Žbanić, Boris Šiber, Haris Pašović, Vedrana Seksan…

“Don't Miss Sarajevo“ predstavlja turističke potencijale grada s nizom korisnih informacija o turističkoj ponudi, prirodnim resursima, kulturno-historijskom naslijeđu te trenutnim kulturnim dešavanjima.

Magazin doprinosi uspostavljanju poslovnih veza jer predstavlja potencijale Sarajeva i BiH investitorima i poslovnim partnerima. Donosi i posebnu business traveler rubriku, koja je isključivo namijenjena predstavljanju ekonomskih potencijala Bosne i Hercegovine.

U magazinu je predstavljeno oko hiljadu ponuđača turističkih usluga, među kojima su ugostiteljski objekti, touroperateri, turističke organizacije, muzeji, galerije…

Izdavač magazina “Don't Miss Sarajevo“ je portal Posao.ba. U pripremi su i izdanje magazina za Hercegovinu te izdanje koje će obuhvatiti cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *