Downtown utrka “Das ist Walter 2009”

downtown utrka, Das ist Walter 2009NVO Horizont vas poziva na još jedan jedinstven događaj u regionu, prvu downtown utrku pod nazivom “Das ist Walter 2009”, koja će se održati 16. augusta 2009. godine u Sarajevu.

Sama trka će se održati u starom dijelu grada, sa startom na Vidikovcu, a ciljem u blizini nadaleko poznate gradske Vijećnice. Dužina staze je preko kilomtar sa dosta stepenica, prepreka, skokova i brzih sekcija. Fond nagrada je 1'800 eura.

Za sve učesnike trke i timove obezbjeđen je i kamp u krugu tvrđave na startu te smještaj u bungalovima po posebnim cijenama, ukoliko se prijavite na vrijeme.

downtown utrka, Das ist Walter 2009Obzirom na mjesto i vrijeme dešavanja trke, očekuje se velika posjećenost, kako učesnika, tako i posmatrača trke.

Prijaviti se možete na info@nvohorizont.ba ili na web adresi downtownsarajevo.ba

Samo jedan je najbrži, samo jedan može ponijeti titulu Das ist Walter!

Termin trke se poklopio sa održavanjem Sarajevo film festivala, događaja koji glavni grad Bosne i Hercegovine pretvara u centralno i nezaobilazno mjesto za film i zabavu u cijelom regionu, jer se u nekoliko dana Sarajevo pretvori u oazu za koncerte, party-je, izložbe, projekcije, prateće festivale.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *