Dvosatna obustava saobraćaja u četvrtak

Tramvajski saobraćaj u četvrtak, 9. jula, neće biti u funkciji na relaciji Skenderija – Baščaršija – Higijenski zavod od 11 do 13 sati zbog prolaska kolone vozila koja prevozi ekshumirana identificirana tijela žrtava genocida u Srebernici .

Sarajevski tramvaj prolazi obalom nasuprot Akademiji primjenjenih umjetnosti

Linije 3 Ilidža – Baščaršija i 1 Željeznička stanica – Baščaršija, umjesto preko Baščaršije saobraćat će preko okretnice Skenderija.

Autobuska linija 31e Vijećnica – Dobrinja mijenjat će polazni terminal i dijelom trasu linije, te će umjesto sa Vijećnice polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Skenderija saobraćat će trolejbuskom trasom.

Autobuske linije za Podhrastovi, Bare, Koševsko Brdo i Breku mijenjat će polazni terminal i umjesto sa terminala Dom Armije polazit će sa terminala Sutjeska.

Autobuske linije za Jagomir i Šip – Bušća, te minibuske linije za Sedrenik i Hrastove II mijenjat će polazni terminal i umjesto sa terminala Park polazit će sa terminala Sutjeska.

Trolejbuski saobraćaj za Jezero neće biti u funkciji, odnosno trolejbusi koji saobraćaju na linijama 102 Otoka – Jezero i 107 Dobrinja – Jezero bit će preusmjeravani na okretnicu Trg Austrije.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.