Emina Huskić osvojila prvu nagradu na međunarodnom Internet takmičenju

Udruženja pedagoga osnovnih i srednjih škola Srbije organizovalo je Prvo međunarodno internet takmičenje (Internet Music Competition) u kojem su učestvovali učenici muzičkih škola do 15 godina.

Emina Huskić pobjednica međunarodnog Internet takmičenja“Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je na ovogodišnjem Internet Music Competition veoma uspješno nastupila Vaša sugrađanka Emina Huskić, učenica Osnovne muzičke i baletske škole Novo Sarajevo. Emina Huskić je osvojila prvu nagradu u konkursnoj disciplini za klavir. Takođe, izražavamo veliku zahvalnost na profesionalizam i umeće njene profesorke Zlate Prčić. Mislimo da je to veliki uspeh kako za Eminu, tako i za njenog profesora, muzičku školu, a i za Vaš grad”, navodi se u e-mail poruci Udruženja osnovnih i srednjih škola Srbije od 2. juna ove godine koju je potpisao zastupnik Udruženja Milomir Dojčinović.

Takmičenje se odvija preko Interneta i jedinstveno je takve vrste u svijetu i podrazumijeva učešće takmičara na svim klasičnim muzičkim instrumentima.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *