Epski spot Hladnog piva

Ezoterija, prvi singl s albuma “Svijet glamura” Hladnog piva, koji izlazi 16. aprila 2011. godine, dobio je i svoju video priču.

Hladno pivo, Ezoterija
Scena iz spota Hladnog piva - Ezoterija

Radnja je zapravo pozitivna znanstveno fantastična drama koja je smještena u grad koji je na samom rubu katastrofe. Koristeći razne inovativne metode, pobunjenička skupina “Prekid” provodi svoju inicijativu podsjećanja pučanstva na najbitnije ljudske motive.

Postoji cijela filozofija spota koju ostavljamo za detaljni making of; za sada želimo da ga ljudi shvate na svoj način. Kroz spot se provlače motivi cenzure, opsesije, ovisnosti, nadgledanja, anarhije, inteligencije te kaosa.”

Spot je režirao Filip Filković Philatz, producentica je Nives Zemba, kamerman i direktor fotografije je Filip Čargonja, spot ima veliku glumačku postavu ali od onih poznatijih u spotu se pojavljuju glumica Marija Tadić i glumac Jarko Marčić.

“Najlakše je bilo napraviti zabavan spot koji bi parodirao stvarnost kroz socijalni komentar konzumerističke i povodljive kulture, ismijavajući njen utjecaj na naš svijet. No, mi smo htjeli napraviti nešto drugačije i pokušati dekodirati tu stvarnost na način da ne pokazujemo koliko je konzumerizam i opsesija glavni društveni problem, već ovisnost.”, kaže Philatz.

Hladno pivo - Ezoterija

Redatelj: Filip Filković Philatz
Producent: Nives Zemba
Kamera/DOP: Filip Čargonja
Post-produkcija: Zdenko Bašić, Filip Filković Philatz

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *