Foto: Penzioneri odmarali na Bijambarama

Dan penzionera Općine Novo Sarajevo, kao i prethodne četiri godine, obilježen je na tradicionalan način, jednodnevnim izletom.

Konvoj kreće na Bijambare (Sarajevo, 16. juni 2012)
Konvoj kreće na Bijambare
Sarajevo, 16. juni 2012

Lijepo vrijeme, prelijep prirodni ambijent okupilu su više od 1.500 penzionera s područja Novog Sarajeva, koji su u 26 autobusa ranim jutrom otputavali na jedno od najljepših sarajevskih izlatišta – Bijambare.

Veselo i nasmijano na meraji bijamarskoj (Sarajevo, 16. juni 2012)
Veselo i nasmijano na meraji bijamarskoj
Sarajevo, 16. juni 2012

Novosarajevski penzioneri su uživali u tradicionalnoj kuhinji – roštilj, grah, kahva, uz osvježavajuća pića i muzički program.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

3 Odgovori na “Foto: Penzioneri odmarali na Bijambarama”

  1. Mislim da je malo teksta posvećeno ovom odmaranju penzionera iz OPŠTINE NOVO SARAJEVO, a želim da naglasim posebno da ima penzionera i u drugim opštinama u našem gradu kojima nije omogućeno ovako lijepo druženje. zato dajem posebno naglasak na OPŠTINU NOVO SARAJEVO, koja to zaslužuje, jer zna, može i želi da priušti bar malo zadovoljstva svojim penzionerima.
    Na moju žalost ja sam iz opštine centar, koja nešto ovako ne bi znala nikada organizovati, a sasvim slučajno sam bila na ovom lijepom druženju sa članovima CENTRA ZA ZDRAVO STARENJE, KOJI JE OTVOREN U OPŠTINI NOVO SARAJEVO JOŠ PROŠLE GODINE. OPŠTINA NOVO SARAJEVO ZASLUŽUJE SVE POHVALE ZA BRIGU O SVOJIM PENZIONERIMA.

  2. TO TREBA DOŽIVJETI KAO ŠTO SAM JA DOŽIVLJELA. A NAČELNIKU KOLDŽI NEDŽADU VELIKE POHVALE, KAO ČOVJEKU I KAO OSOBI KOJI JE, ZA SOBOM POVUKAO NE SAMO PENZIJONERE, NEGO LJEPOTU,MLADI A TO SU DJECA OD 7GODINA, PA NADALJE. TO JE PRAVI NAĆELNIK. BRAVO KOLDŽO UZ VAS SAM. BRAVO…………….BRAVO…….BRAVO JER ČOVJEK SI BIO I OSTAČEŠ. SRETNO VAM BILO.ŽUTA!!!!!!!!SELAM

  3. TO TREBA DOŽIVJETI KAO ŠTO SAM JA DOŽIVLJELA. A NAČELNIKU KOLDŽI NEDŽADU VELIKE POHVALE, KAO ČOVJEKU I KAO OSOBI KOJI JE, ZA SOBOM POVUKAO NE SAMO PENZIJONERE, NEGO LJEPOTU,MLADI A TO SU DJECA OD 7GODINA, PA NADALJE. TO JE PRAVI NAĆELNIK. BRAVO KOLDŽO UZ VAS SAM. BRAVO…………….BRAVO…….BRAVO JER ČOVJEK SI BIO I OSTAČEŠ. SRETNO VAM BILO.ŽUTA!!!!!!!!SELAM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *