Idemo Beograde, rušimo ograde!

Sarajevske “Letu štuke” u petak su održale svoj prvi koncert u Beogradu. U ispunjenoj sali Doma omladine specijalni gosti su bili glumci Sergej Trifunović i Srđan Žika Todorović.

Štuke u Beogradu (foto: Alma Telibečirević)

Dino Šaran, Nurko Vatrenjak, Dejan Ostojić i Slobodan Ćosić su se beogradskoj publici predstavili odličnom dvosatnom svirkom, okončanom uz jedan bis sa laganom pjesmom “Zagrljaj” i po drugi put te večeri izvedenim hitovima “Pero papacoder” i “Bella Donna”. Publika je u velikoj sali Doma omladine zdušnim pjevanjem i bodrenjem propratila nastup Sarajlija.

“Danas smo u Beogradu snimali spot i treba nam još scena. Trebalo bi da skačete, da ispadne da smo popularni ovde”, našalio se Šaran najavljujući pjesmu “Mali” čije je žestoko izvođenje završio povikom “Idemo Beograde, rušimo ograde!”.

Dino i Sergej (foto: Alma Telibečirević)

Na izvođenju pjesme “Kao na zapad” bendu se pridružio Sergej Trifunović, koji je sa Dinom na kratko otplesao valcer.

“Nadam se da neću pokvarit’ ovu divnu pesmu koju nismo vežbali. Pevaćemo je iz duše.”, poručio je Trifunović razdraganoj publici.

Dino i Žika (foto: Alma Telibečirević)

Još burnije je nešto kasnije bio pozdravljen sjedanje za bubnjeve nekadašnjeg člana “Discipline kičme” i “Ekatarine Velike”, a posljednje dvije decenije glumca Žika Todorovića, na izvođenju pjesme “Glave u oblacima”.

Štuke u Domu omladine, Beograd (foto: Alma Telibečirević)

“Sunce” je otpjevao sam Šaran, bez Darka Rundeka koji je bio odsutan, ali je zato uz bubnjara čanija Pervana koga “Štuke” dijele sa “Cargo orkestrom”, iz tog benda pojačanje bio i trubač Igor Pavlica.

“Tako smo zbunjeni… tako nam je dobro večeras, Beograde”, rekao je Šaran tokom koncerta koji je okončao riječima: “Hvala Beograde! Vidimo se uskoro, ako Bog da!”.

Letu štuke, koncert u DOB-u (foto: Alma Telibečirević)

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *