Investirajte u Sarajevu: Art House Kriterion

Kriterion šalImate viška novca, a ne znate šta s njim ili nemate pretjerano mnogo novca ali želite ostaviti trag u voljenom gradu… Evo sjajne prilike da usput ispadnete i kulturni!

Od 23. do 30. decembra 2009. godine, na sarajevskoj Željezničkoj stanici će biti održan XPOZURA 09-Art Bazar, u okviru kojeg će svoje proizvode ponuditi i Fondacija Kriterion. Radi se o majicama, šalovima, kišobranima, bedževima, kancelarijskom materijalu, na koji su aplicirane prepoznatljivosti sarajevske art-film fondacije. Cijene su više nego povoljne, a sav prihod će biti usmjeren u izgradnju prvog “Art House” kina u Sarajevu – kina Kriterion!

Postanite vlasnik Kriterion predmeta i vaši unuci će znati da ste neke davne 2009. godine pomogli da se Sarajevo izvuče iz najezde nekulture i papanluka, time što ste pomogli da Art kino Kriterion dobije prostor za uvijek dobro posjećene projekcije art filmova.

Vrijeme: od 23. do 30. decembra 2009
Termin: od 12h do 18h
Mjesto: Željeznička stanica, Sarajevo

Fondacija Kriterion je organizacija neprofitnog karaktera, kojom u potpunosti upravljaju studenti. Osnovni cilj djelovanja Fondacije je osnivanje Art kina Kriterion Sarajevo, koje bi studentima nudilo zaposlenje na principu pola radnog vremena. Studenti bi bili zaduženi za projekcije, program, rad bara, finansije i PR. Art kino Kriterion Sarajevo, pored projekcija umjetničkih filmova, će pružati mogućnost mladima za promociju i prezentaciju njihovog rada u svim vidovima umjetnosti i kreativnog izražavanja. Kriterion u Sarajevu postoji od 2006. godine i do sada je uspješno realizirao mnoge projekte i filmske projekcije. Nadamo se da će Sarajevo uskoro dobiti prvo Art kino. Sarajevu treba Kriterion!

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *