Iscjeljiteljska diplomatija u Bosni i Hercegovini

Mujezinović nagradio Torabija
Mujezinović nagradio Torabija
Premijer bosanskohercegovačkog entiteta Federacija BiH, Mustafa Mujezinović primio je u posjetu marokanskog iscjelitelja Mekkija Torabija. Najozbiljnije!

Vijest je ovo koja je toliko blesava da je nije moguće niti iskonstruisati, a posebno što imamo i slikovne dokaze ovog primanja na vrhu.

Mekki Torabi je početkom oktobra ove godine došao u glavni grad Bosne i Hercegovine na fatačinu ogromnih razmjera, tvrdeći da ima iscjeljiteljske moći koje mu dolaze sa dalekih planeta. Način liječenja je taj da sjedi na stolici, spremnih ruku da pofata budale koje na svoje tretmane u radovima čekaju ispred sarajevske Zetre. A bude i koja flaša vode ispunjena energijom sa rečenih planeta.

Mujezinović je prilikom susreta zahvalio Torabiju “u ime građana BiH”, naglasivši da “Torabi dolazi iz Maroka, zemlje s kojom Bosna i Hercegovina ima prijateljske odnose”, a spomenuta je i “mogućnost daljnjeg unapređenja odnosa dviju zemalja, posebno na ekonomskom planu”.

Mujezinović je Torabiju uručio prigodan poklon i kazao da je produženje boravka ovog iscjeljitelja u Sarajevu još jedna potvrda prijateljstva i izraz razumijevanja za Bosnu i Hercegovinu i njene stanovnike koji su prebrodili mnogobrojne teškoće tokom i poslije rata.

Očekuje se očitovanje Vidovite Džemile, te najava njenog zvaničnog primanja kod Mustafe Mujezinovića.

protest.ba

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *