Ja sam Sarajevo na Plavoj strani navijanja

Kakvo god da nam je stanje u domaćem fudbalu, i koliko god smo svjesni da se tu ništa bitno promijeniti neće dok se ne sklone dokazani kriminalci sa čelnih funkcija raznoraznih saveza i institucija, ipak se ljubav prema sportu i klubu ne možemo tek tako odreći.

Ja sam Sarajevo!
Ja sam Sarajevo!

FK Sarajevo je pokrenuo kampanju “Ja sam Sarajevo!”. Osnovni cilj kampanje je da se klub vrati istinskim navijačima i da se navijači vrate na stadion.

“Cilj nam je da budući bordo članovi postanu dio FK Sarajeva i da u budućnosti ravnopravno učestvuju u njegovom radu, da odlučuju, biraju i budu birani.”, kažu iz Bordo kluba.

U narednom periodu bordo članove očekuje niz iznenađenja, nagradne igre kao i niz pogodnosti, a uskoro će sa radom početi i BordoFan Shop.

>> više o akciji “Ja sam Sarajevo!”

Pokreni plavu stranu navijanja!
Pokreni plavu stranu navijanja!

U “Dolini ćupova” je također pokrenuta akcija prodaje ulaznica za novu sezonu pod nazivom “Pokreni plavu stranu navijanja”. Prodaja ulaznica je uveliko u toku, a sve ulaznice su obilježena bar-kodom, koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na stadion.

“Molimo naše navijače i simpatizere kluba da imaju strpljena pri ulasku na stadion i da nam pomognu u ostvarenju ovog projekta, koji je zasigurno rijedak na našim stadionima, ali će nam biti od velike pomoći pri samoj kontroli ulaza, budućeg stvaranja baze podataka i na kraju, dobiti koju će klub ostvariti.”, poručuju iz Plavog tabora.

>> više o akciji “Pokreni plavu stranu navijanja”

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *