Još pet dana do The Shapesiftersa

The ShapeshiftersJoš samo pet dana je ostalo do početka najvećeg house događaja godine!

Ulaznice do 24.12. mogu kupiti po cijeni od 25 KM, nakon čega će cijena ulaznice biti 30 KM, stoga požurite i nabavite svoje ulaznice po najboljoj cijeni.

Ostao je mali broj ograničenih Limited Edition ulaznica, koje omogućavaju ulaz na Shapeshifterse 25.12.2009. godine i na Freemasonse 29.01.2010. godine se mogu naći po cijeni od 40 KM na prodajnim mjestima Guiness Pub, Duke Pub, Korner Pub, galerija Boris Smoje, plato Skenderije, Shoe Be Do i kupikartu.ba, stoga kupovinom ovih ulaznica uštediti ćete deset KM.

U petak, 25.12.09. godine sa početkom u 22:00 u sarajevskom Domu mladih, pod pokroviteljstvom Walter Wolfa održava se Full Moon party, sa trenutno najtraženijim DJ dvojcem na svijetu – The Shapeshifters, a warmup aktove čine D.J. Aljosha iz Sarajeva i E-Base iz Zagreba.

The Shapeshifters čine Max Reich i Simon Marlin, dvojac koji stoji iza klupskih hitova poput “Lola's Theme”, “Back To Basics”, “Incredible” i “Sensitivity”. Premda su na sceni relativno kratko – od 2003. godine, kada je njihov hit “Lola's Theme” osvojio sva prestižna mjesta na svjetskim klupskim i radijskim top listama, The Shapeshifters su danas najtraženiji DJ duo.

Na svom su posljednjem albumu “In The House” ugostili brojne prijatelje sa scene s kojima su složili trostruki album. Uz jazzy poigravanje Freemasonsa, te gostovanje američke vokalistice Barbare Tucker, na CD-ovima su svoje nove remixe predstavili Bob Sinclair, Axwell, Funkerman i Dirty South. Na ovoj kompilaciji The Shapeshifters je rearanžirao i neke starije brojeve poput “Lola's Theme”, “Bad Habit” i “Hideaway”.

D.J. Aljosha, koji se već deset godina bavi elektronskom muzikom, nastupao je sa mnogim velikanima elektronske scene poput Armin Van Buurena i Tiesta, a snimio je i tri kompilacijska CD-a, uključujući i „A Decade Of Mixing Art”, kojim je obilježio deset godina rada. Trenutno se bavi muzičkom produkcijom, a njegov prvi single, remix pjesme „Mjesto za dvoje” jedne od najpopularnijih grupa regiona, „Letu štuke”, ugledati će svjetlo dana krajem 2009. godine.

Pored toga trenutno radi na dva autorska singla koji će biti promovirani u sklopu “Get Exited” promotivnog partija koji će se dogoditi u trećem mjesecu 2010. godine na dvadesetpetom po redu Winter Music Conferenceu u Miamiju, najvećem svjetskom sajmu elektronske muzike.
Evropska publika će pomenute singlove moći čuti na “Papaya Day & Night vol.6” kompilaciji koja će se na tržištu pojaviti u šestom mjesecu 2010. godine.

E-Base je resident Paških after-beach partyja kluba Papaya i Cro-a Portera. E-Base je jedan od najpopularnijih D.J.-eva i producenata hrvatske muzičke scene, koji je poznat da podiže atmosferu čak i kada zvijezde zakažu. Nastupao je sa Roger Sanchezom, Basement Jaxxom i Sander Kleinbergom, te je nastupao i na MTV Adria Summer Tour. Od samog početka se aktivno bavi oblikovanjem hrvatske plesne scene, kako nastupima, tako i organizacijom i promocijom različitih muzičkih dešavanja.

Trenutno se bavi snimanjem i produciranjem svog prvog albuma, a nedavno je postao i član Midikennovih celebrityja. Da se radi o istinskoj zvijezdi govore i brojni nastupi u prestižnim klubovima, a neizbježan je i na fashion partyjima.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *