Kinđurijada 2010 na turneji kroz BiH

Kinđurijada 2010Od privatne zabave nekoliko kreativnih ljudi, Kinđurijada je u vrlo kratkom vremenskom roku, prerasla u masovni vid zabave, a od ove godine u još više bh. gradova.

Nakon zabave u Domu mladih u Sarajevu 5. juna, nastavlja ka Domu mladih u Tuzli 11. juna, pa se onda seli do Banja Luke i cluba Mistic 17. juna. U mostarskom klubu Oxygen, Kinđurijada će se održati 26. juna i konačno 09. jula stići će do Sanskog Mosta i kluba Palazzo.

Za ovogodišnju, inače sedmu po redu Kinđurijadu, možemo najaviti da će biti masovnija, kreativnija i luđa nego ikada do sada, te da svi koji dođu zasigurno neće ostati ravnodušni. Tokom turneje kinđure širom BiH će veselim tonovima zabavljati ekipa Kinđur DJ-eva.

Pored dobre muzike, čuvene anti feshion piste, ove godine će nam se pridružiti i plesna atrakcija iz Hrvatske Unit X.
Kao i prethodnih godina, najkreativniji kinđuri će biti nagrađeni, o ovogodišnja glavna nagrada je putovanje u Egipat za dvoje.

Zato dajte mašti na volju i pojavite se prve subote u junu u Domu mladih, te produžite ludu zabavu tokom ljetnih mjeseci i ispratite Kinđurijadu on tour širom BiH.

mapa područja

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *