Kinđurijada 2010

KinđurijadaLjubitelji ludog provoda, vrijeme je za ljetnu poslasticu. Stiže nova “Kinđurijada”.

Ova potpuno originalna ideja se pretočila u jednu od najmaštovitijih zabavnih sarajevskih manifestacija. “Kinđurijada” se u kontinuitetu odvija već pet godina, a na njoj se izmjenjuju dobro raspoloženje, pozitivna energija, a posebno je izražena vlastita kreativnost učesnika. Koncept manifestacije je takav da se težište baca na podsticanje individualizma kroz koji se svaka osoba izražava na sebi svojstven način: odjeću, šminku, nakit, ponašanje, a sve u cilju optimizma i dobre zabave.

Kao i prethodnih godina, Kinđurijada ima za cilj da pruži mladim ljudima nešto novo, jedinstveno i drugačije, te da ih uvuče u svijet mašte koju svako posjeduje ali nema priliku da je svakodnevno izrazi. U svemu ovome, ključno je da su učesnici kreatori svog identiteta, te da ga “nakinđureni” dijele sa drugima.

Zbog velikog interesovanja ovogodišnja “Kinđurijada” će se održati u prostorijama Doma mladih na Skenderiji gdje se očekuje nazaboravan provod sa mnogo dobre muzike, zabave i iznenađenja. Za muzički dio programa zaduženi su DJ Focho i DJ El Mano, te kao specijalni gosti, ove godine dolazi plesna grupa UNIT-X iz Hrvatske.

Program ovogodišnje Kinđurijade je:
– Sarajevo: Dom mladih Skenderija – 5. juni 2010
– Tuzla: Dom mladih – 11. juni 2010
– Banja Luka: Klub Mistique – 17. juni 2010
– Mostar: Oxygen – 26. juni 2010
– Sanski most: Pallazo – 9. juli 2010

Moto ovogodišnje kinđurijade je: 100% Kinđur – No kinđur – No ulaz

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *