Ko se kupa, a ko vodu nosi, večeras ćemo saznati

Eurosong, Regina i ekipaIz Moskve stižu vijesti: Prvu probu pred veliko finale u subotu cijeli je bend uradio sjajno, a Davor kompoziciju otpjevao odlično.

Svi članovi Regine obećali su da će uložiti maksimalan napor da na finalnoj večeri Bosnu i Hercegovinu predstave na najbolji mogući način, kazala je iz Moskve glasnogovornica bh. Eurosong tima Maja Čengić. Maja je prokomentarisala i vidljivu tremu pjevača Davora Ebnera na nastupu u polufinalnoj večeri, naglašavajući da je to sasvim normalno imajući u vidu milionski evropski auditorij pred kojim se nastupa.

“Davor je uspio prevazići tremu koju je imao na prvom nastupu, što je normalno, jer je, bez obzira na veliku podršku ostalih članova benda i back-vokalistica na sceni, najveća odgovornost ipak na njemu”, Rekla je Maja.

Članovi našeh tima su već dva dana u karantinu radi potpune izolacije od medija, nastupa i izjava. Vrijeme provode u hotelu da bi prikupili maksimalnu energiju za subotnji nastup, a probe su realizirali u jednoj od kongresnih sala hotela.

Za ostvarenje cilja koji je postavila ekipa iz BiH – a to je sam vrh takmičenja, biće potrebna ne samo podrška svih komšija već i cijele Evrope.

U finalnoj večeri od ove godine glasa i stručni žiri sastavljen od pet muzičkih eksperata i pet muzičkih novinara. Svaka članica Radiodifuzne unije ima žiri od pet osoba. Svi se glasovi stručnog žirija zbrajaju i u omjeru 50:50 posto u odnosu na glasove publike bit će donesena odluka o ovogodišnjem pobjedniku Eurosonga. Naše će glasove iz Sarajeva objaviti Elvir Laković Laka.

Grupa Regina sa pjesmom Bistra voda, će večeras predstaviti Bosnu i Hercegovinu pod rednim brojem 12.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *