Konkrus: Rock Marathon demo fest 2011 u Jablanici

U Jablanici se po 6. put organizuje Rock Marathon demo fest u organizaciji Vijeća Madih općine Jablanica.

Rock marathon Jablanica
Rock marathon Jablanica
“Rock Marathon demofest” je festival urbane muzike, koji se od svirke lokalnih bendova preobrazio u trodnevni festival na kojem su nastupile mnoge pop-rock zvijezde/bendovi sa ovih prostora poput Irina & Storm, Zona Isključenja, Alogia, Afrodizijak, Beware, Sheitans, Ofsajd…

RM demofest organizuje grupa entuzijasta, okupljena u organizaciju pod nazivom “Vijeće Mladih Općine Jablanica”, te tako pokušava dašak urbane kulture udahnuti u mali provincijski gradić, Jablanicu.

U dosadašnjih 5 festivala, nastupilo je preko 40 bendova, i taj broj iz festivala u festival raste, kako raste i kvalitet samog festivala. Šta drugo da kažemo, osim da dođete na RM demofest!

Ove godine konkurs za prijavu bendova ostaje otvoren do 24.7.2011, a za sve bendove van Jablanice obezbjeđeni su hrana, smještaj i pokriće putnih troškova do 50 KM.

Sve tražene podatke u prijavi obavezno popunite, kako bi Vaša prijava bila uzeta u razmatranje.

Ukoliko ne postoje vaši snimci na internetu, odnosno nemate linka na kojem se nalaze vaši snimci, potrebno je da snimke pošaljete na zvaničnu e-mail adresu organizatora festivala vmjablanica@gmail.com sa naznakom “Prijava na RM demo fest 2011”.

» Online formular za prijavu

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *