Konkurs za kreativne radove

Career StartUp 2010Povodom Career StartUp-a Centar za razvoj karijere studenata EFSA organizuje konkurs za kreativne radove na temu “Život na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu.”

Pravo učešća na konkursu imaju svi studenti EFSA. Jedan student može dostaviti maksimalno 5 rješenja. Najbolji nagrađeni radovi će biti korišteni u oglasima i brošurama, u svrhu promocije Fakulteta.

Dva najbolja rada će biti nagrađena. Proglašenje najboljih radova će biti održano 21. Aprila 2010. godine u auli EFSA u okviru manifestacije Career SturtUp 2010., kada će i svi pristigli radovi biti izloženi.

Konkurs je otvoren do 15. aprila 2010. godine. Materijal je potrebno dostaviti u hard-copy verziji kao i na CD-u u Centru za razvoj karijere studenata, Trg oslobođenja-Alija Izetbegović 1, kabinet A3, Atrium, svakim radnim danom 11:00-14:00 h.

Sve neblagovremen i nepotpune prijave neće se uzimati u razmatranje. Dodatne informacije vezane za Konkurs potražite u Centru za razvoj karijere studenata ili pozivom na broj 275 947.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *