Konkurs za Kriterion kino klub filmske susrete 2010

I know where to find KRITERION!
I know where to find KRITERION!
Fondacija Kriterion obavještava sve zainteresirane za prijavu na “Kriterion kino klub filmske susrete 2010”, da je konkurs za prijavu filmskih/video radova produžen do 1. oktobra 2010. godine.

Zbog zahtjeva mladih regionalnih autora zainteresiranih za prijavu na ovogodišnje Kriterion kino klub filmske susrete, a zbog kratkog vremenskog razdoblja u toku kojeg su mogli prijaviti svoje radove, Kriterion je odlučio produžiti konkurs do 1. oktobra 2010. godine.

Kriterion kino klub filmske susrete Kriterion će, krajem oktobra ove godine, organizirati po treći put za redom, i na jednom mjestu predstaviti program mladih neafirmiranih filmskih/video autora iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Bosne i Hercegovine, te, pored bogatog filmskog i edukativnog porgrama za širu publiku, pružiti priliku mladim autorima da prikažu svoje radove te da kreiraju platformu za buduću suradnju.

Protekla dva Kriterion kino kluba su protekla veoma uspješno, što su potvrdili i učesnici i publika, te se nadamo da će program koji Kriterion priprema biti dobro posjećen i ove godine, te pružiti uvid u stvaralaštvo mladih i neafirmisanih regionalnih autora.

Sve informacije o načinu prijave kao i formular za prijavu, potencijalni učesnici mogu pronaći na oficijelnoj web stranici Kriteriona: kriterion.ba.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *