Mariza: Rezervacija ulaznica do petka

MarizaDo petka 16. aprila možete rezervirati ulaznice za koncert Marize koji će se održati u Sarajevu 17. maja 2010 godine.

Ova ikona portugalske tradicionalne muzike prvi će put nastupiti u Sarajevu, u okviru turneje kojom promovira DVD “Terra em concerto”. DVD objavljen u decembru prošle godine, za samo dva mjeseca ostvario je platinasti tiraž, a predstavlja snimak koncerta održanog u blizini Lisabona pred 8.000 posjetilaca.

Promovirajući svoj posljednji album “Terraâ” Mariza je nastupala na četiri kontinenta u nekim od najprestižnijih dvorana poput Carnegie Halla u New Yorku, Palau de La Musica u Barceloni, Barbicana u Londonu ili Opere u Sidneju.

“Tokom godina intenzivnih nastupa, upoznala sam različite ljude i različite kulture. Gledala sam, slušala i učila. A moj posljednji album doživljavam kao novo muzičko putovanje koje dijelim sa svojim slušateljimaâ”, kaže Mariza čiji strastveni i raskošni glas oduševljava bez izuzetka. Muzički kritičari Marizine koncerte nazivaju nepatvorenom magijom.

Ulaznice za koncert koji će biti održan u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu 17. maja 2010. godine, s početkom u 20.00 možete rezervirati putem maila rezervacije@gramofon.ba. Koncert organizira agencija Gramofon u saradnji sa Misijom Portugala u Sarajevu i Institutom Camoes.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *