Massimo u Sarajevu

U subotu, 19. novembra 2016. godineod 22 sata, goste Coloseum Cluba će zabavljati jedan od najpopularnijih pjevača na našim prostorima…

Massimo Savić
Massimo Savić

Massima Savića nije potrebno posebno predstavljati. S obzirom da njegovi mnogobrojni fanovi dobro znaju o kome se radi s nestrpljenjem se očekuje željno čekani koncert u Sarajevu, za koji se uvijek traži ‘karta više’.
Svojom dugogodišnjom karijerom, izvedbom mnogobrojnih hitova i sjajnim nastupima, Massimo se dokazao kao jedna od najvećih zvijezda Balkana. Massimo Savić je dobitnik pet nagrada Porin za izvedbe pjesama ‘Znam zašto te osjećam’ (2004.), ‘Bacila je sve niz rijeku’ (2005.), ‘Ne plači’ (live 2006.), ‘Da mogu’ (2007.), ‘Iz jednog pogleda’ (2012.).

Massimol: Da mogu

Svi koji se u subotu uveče zateknu u Coloseum Clubu imaju priliku poslušati bezvremenske ‘Stranca u noći’, ‘Samo jedan dan’, ‘Iz jednog pogleda’, ‘Sjaj u travi’, ‘Suze nam stale na put’, ‘Dodirni me slučajno’, a potajno se nadamo da će Massimo iz rukava izvući i siguran adut za dobar štimung, popularnu pjesmu ‘Benzina’.
Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *