Međunarodni sajam poslova i profesija

PosaoFest - Sajam poslova i profesija u BiHDanas je u sarajevskom Centru Skenderija otvoren Drugi međunarodni sajam poslova i profesija “PosaoFest 2009”.

>> najava događaja

Ovogodišnji sajam se održava pod geslom “Kriza pogađa – PosaoFest uzvraća udarac”.

“PosaoFest” je najveći sajam poslova i profesija u BiH u organizaciji portala Posao.ba i Centra Skenderija koji je okupio poslodavce iz BiH i regije, osobe koje traže posao ili žele unaprijediti karijeru.

Značajan je i specijalni program u okviru sajma za osobe s invaliditetom “Identificiraj sposobnost” koji je namijenjen zapošljavanju osoba s invaliditetom. Cilj ove manifestacije je poticanje pozitivne promjene, te educiranje osoba koje traže posao o savremenim trendovima na tržištu rada. U okviru manifestacije bit će upriličene i stručne radionice organizirane za poslodavce, a koje će biti posvećene unapređenju efikasnosti prodaje i upravljanju brandom u vrijeme ekonomske krize.

Ulaz na “PosaoFest 2009” je besplatan za sve posjetioce, dok će odmah poslije okončanja ovog sajma u Skenderiji, od 10. aprila, počinje online sajam zapošljavanja na stranici posaofest.ba koji će trajati mjesec dana.

>> najava događaja

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *