Mia Jeličić treba pomoć!

Mia JeličićMiji Jeličić je u maju 2008. godine transplantiran bubreg i trenutno čeka na transplantaciju pankreasa, a sada je potreban je novac za podmirenje ogromnih troškova za vrijeme njenog boravka u Italiji. Osim podmirenja dosadašnjih Mia treba i novac za nastavak liječenja pa je potreba još i veća.

Za sve ljude dobre volje koje žele pomoći bilo kupovinom kalendara ili simboličnim iznosom koji uplate i tako omogućiti daljnje liječenje mlade umjetnice Mije Jeličić, broj žiro računa je 338 320210441 0547 kod Uni Credit banke.

U toku je prodaja zidnih kalendara Mije Jeličić, mlade autorice iz Sarajeva koja se trenutno zbog teškog oboljenja nalazi u Pisi u Italiji. Cijena kalendara za 2010. godinu, koji su ukrašeni Mijinim radovima, iznosi 10 KM.

Od 1. novembra 2009. godine svi zainteresovani, u shoping centru BBI, na III spratu mogu kupiti slike koje je radila Mia, te prirodne kolače “Mama Cupcakes”, koje je pravila Mijina mama, a sav prihod ide naravno za Mijino liječenje.

“Za zainteresovane firme koje žele veće količine Mijinih kalendara, 100 i više komada, postoji mogućnost štampanja imena firme, znaka, logotipa ili informacije po želji, o našem trošku” rekao je Mladen Jeličić Troko, Mijin otac.

Pogledajte neke od aplikacija sa kalendara Mije Jeličić, a svi zainteresovani za kupovinu kalendara, narudžbu mogu izvršiti na e-mail adresu: mijinkalendar@gmail.com.

jedna od aplikacija sa kalendara Mije Jeličić (1)  jedna od aplikacija sa kalendara Mije Jeličić (2)  jedna od aplikacija sa kalendara Mije Jeličić (3)

Svi zainteresovani za kupovinu kalendara, narudžbu mogu izvršiti na e-mail adresu: mijinkalendar@gmail.com.

Za sve ljude dobre volje koji osim kupovinom kalendara žele pomoći i uplatom simboličnog iznosa i tako omogućiti daljnje liječenje mlade umjetnice Mije Jeličić, žiro račun za uplatu pomoći je:

Uni Credit banka
338 320210441 0547

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Jedan odgovor na “Mia Jeličić treba pomoć!”

  1. Najbolji ste….<3<3….

    Iskren pozdrav Redakciji….sretan rad i dobro zdravlje…., od <3

    Vasa Ivana I.M.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *