Mia Jeličić treba pomoć!

Za sve ljude dobre volje koji osim kupovinom kalendara žele pomoći i uplatom simboličnog iznosa i tako omogućiti daljnje liječenje mlade umjetnice Mije Jeličić

Troko i Mia Jeličić

Miji Jeličić je u maju 2008. godine transplantiran bubreg i trenutno čeka na transplantaciju pankreasa, a sada je potreban je novac za podmirenje ogromnih troškova za vrijeme njenog boravka u Italiji. Osim podmirenja dosadašnjih Mia treba i novac za nastavak liječenja pa je potreba još i veća.

Za sve ljude dobre volje koje žele pomoći bilo kupovinom kalendara ili simboličnim iznosom koji uplate i tako omogućiti daljnje liječenje mlade umjetnice Mije Jeličić, broj žiro računa je 338 320210441 0547 kod Uni Credit banke.

U toku je prodaja zidnih kalendara Mije Jeličić, mlade autorice iz Sarajeva koja se trenutno zbog teškog oboljenja nalazi u Pisi u Italiji. Cijena kalendara za 2010. godinu, koji su ukrašeni Mijinim radovima, iznosi 10 KM.

Od 1. novembra 2009. godine svi zainteresovani, u shoping centru BBI, na III spratu mogu kupiti slike koje je radila Mia, te prirodne kolače “Mama Cupcakes”, koje je pravila Mijina mama, a sav prihod ide naravno za Mijino liječenje.

“Za zainteresovane firme koje žele veće količine Mijinih kalendara, 100 i više komada, postoji mogućnost štampanja imena firme, znaka, logotipa ili informacije po želji, o našem trošku” rekao je Mladen Jeličić Troko, Mijin otac.

Pogledajte neke od aplikacija sa kalendara Mije Jeličić, a svi zainteresovani za kupovinu kalendara, narudžbu mogu izvršiti na e-mail adresu: mijinkalendar@gmail.com.

Svi zainteresovani za kupovinu kalendara, narudžbu mogu izvršiti na e-mail adresu: mijinkalendar@gmail.com.

Za sve ljude dobre volje koji osim kupovinom kalendara žele pomoći i uplatom simboličnog iznosa i tako omogućiti daljnje liječenje mlade umjetnice Mije Jeličić, žiro račun za uplatu pomoći je:

Uni Credit banka
338 320210441 0547

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Jedan odgovor na “Mia Jeličić treba pomoć!”

  1. Najbolji ste….<3<3….

    Iskren pozdrav Redakciji….sretan rad i dobro zdravlje…., od <3

    Vasa Ivana I.M.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *