Mjesto za objavu kampanja u Jugoistočnoj Evropi

Kako bi što bolje odgovorila na potrebe civilnih organizacija u regionu, fondacija OneworldSEE je razvila potpuno nov tehnološki proizvod sa ciljem olakšavanja uobičajene komunikacije i promovisanje aktivnosti.

kampanjainfo.orgRadi se o novom web portalu koji se nalazi na adresi kampanjainfo.org, a namenjen je svima koji organizuju akcije, proteste, kampanje, potpisivanje peticija i slične aktivnosti. Na kampanjainfo.org je moguće objaviti najave događaja, multimedijalne sadržaje, ali i postaviti peticiju za online potpisivanje.

Najbolje od svega je, kako tvrde kreatori, to što možete sve to uraditi potpuno samostalno i lakše nego ikad. Svaki/a registrovan korisnik/ca može objaviti vijest sam/a jednostavnim slanjem email poruke na adresu koju dobije prilikom registracije ili postavljanjem sadržaja na samom sajtu.

Sve što je potrebno je registracija i to samo zbog sprecavanja eventualnih zloupotreba ili neodgovornog i zlonamernog korištenja. kampanjainfo.org je dostupan u svim poznatim pretraživačima kao i mobilnim uređajima.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *