Čuda izborne godine: Nastavak radova na popločavanju Trga Oslobođenja

popločavanje, Ekonomski fakultet, Sarajevo, BiHVremenski uslovi i obilne kišne i snježne padavine u glavnom gradu su prouzrokovale obustavljanje radova na popločavanju prostora ispred Ekonomskog fakulteta.

Iako je planirano da druga faza radova bude već završena, urađen je samo jedan dio Trga Oslobođenja. Da bi se radovi mogli nastaviti potrebno je da površina na koju se postavljaju ploče bude potpuno suha kako ne bi došlo do pucanja postavljenih ploča.

Radovi bi, ukoliko ne bude padavina, trebali biti nastavljeni danas (srijeda, 13. januar 2010), a konačni završetak se očekuje u narednih nekoliko dana.

Prva faza radova na popločavanju Trga Oslobođenja je završena u junu 2009. godine.

U Bosni i Hercegovini je u toku IZBORNA GODINA, a to vam svugdje u svijetu bude cca 365 dana kada se vlast dokazuje svojim glasačima na razne načine. Jedan od tih načina je i uljepšavanje životne sredine, pa se tako u sarajevskim opštinama sve nadiglo da dokaže kako se nešto uradilo za mandata.

Nerijetko se čeka upravo posljednja godina, odnosno godina isticanja mandata pa da se zasuču rukavi i prione na posao. Zato se ovi osvrti na učestale radove i popravke i zovu ČUDA IZBORNE GODINE. Kako reče jedan stari pošteni taksista: “Dabogda nam svaka izborna bila”.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *