Čuda izborne godine: Nedavno obnovljena ulica se odronila

rekonstrukcija Trebevićke ulice, Sarajevo, BiHStanovnici nedavno obnovljene Trebevićke ulice žive u strahu od obrušavanja.

Nakon što su prije manje od mjesec dana radnici na dijelu ulice radili kanalizaciju za oborinske vode, napravili su više štete nego koristi jer se tek asfaltirana ulica počela odronjavati.

Na cesti se pojavila rupa, a asfalt je počeo pucati pa prijeti opasnost da se obruši na dvije kuće koje su nalaze ispod ceste.

Vozači ne očekuju rupu pa je moguće da dođe i do nezgode, jer je tlo nestabilno. Mještani su sami postavili znakove koji upozoravaju vozače na ovom dijelu ceste.

U Bosni i Hercegovini je u toku IZBORNA GODINA, a to vam svugdje u svijetu bude cca 365 dana kada se vlast dokazuje svojim glasačima na razne načine. Jedan od tih načina je i uljepšavanje životne sredine, pa se tako u sarajevskim opštinama sve nadiglo da dokaže kako se nešto uradilo za mandata.

Nerijetko se čeka upravo posljednja godina, odnosno godina isticanja mandata pa da se zasuču rukavi i prione na posao. Zato se ovi osvrti na učestale radove i popravke i zovu ČUDA IZBORNE GODINE. Kako reče jedan stari pošteni taksista: “Dabogda nam svaka izborna bila”.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *