NEXPO sajam na Zetri

NEXPO sajam 2011, Sarajevo
NEXPO sajam 2011, Sarajevo
Sa preko 1000 učesnika na NEXPO sajmu, te sa preko 5000 posjetilaca i gostiju, Sarajevo će biti glavno mjesto susreta gradonačelnika i općinskih i gradskih lidera 10. i 11. marta 2011. godine.

I pored činjenice da je ovo prvi ovakav sajam u regiji, NEXPO sajam se širi izvan svih očekivanja.

Posjetioci će imati priliku posjetiti izložbeni prostor preko 100 općina i gradova u vremenu od 10:30 sati prvog dana do 17:00 sati drugog dana sajma u sklopu kojeg će gradovi i općine prezentirati svoje privredne, turističke, kulturne i druge sadržaje.

Pored toga u sklopu sajma će biti organizirane brojne konferencije i radionice, a također ćete moći uživati i u bogatom kulturnom programu koji sada uključuje i više predstava i fotografskih izložbi pored već ranije najavljenih događaja.

Osim predstavnika općina i gradova na sajmu će uzeti učešće brojne međunarodne i strane organizacije koje djeluju u Bosni i Hercegovini kao i predstavnici Vijeca Evrope, Evropskog Parlamenta i mnogi drugi ugledni gosti iz zemlje i inostranstva.

Organizatori sajma su Mreža lokalnih vlasti Jugoistočne Evrope – NALAS i Savez općina i gradova Federacije BiH. Pokrovitelj sajma NEXPO je Grad Sarajevo.

Vrijeme: 10. i 11. mart 2011
Mjesto: Zetra, Sarajevo
Ulaz: besplatno

mapa područja

Pogledajte mapu

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *