Nova zona bežičnog interneta u Centru

Svi korisnici tokom jedne konekcije mogu koristiti internet u trajanju od 30 minuta, s ciljem fer korištenja bežičnog interneta.

Narodno pozorište Sarajevo
Narodno pozorište Sarajevo

Nakon što je 9. jula 2013. godine u prvoj fazi projekta puštena na korištenje wi-fi konekcija gdje su signalom bili pokriveni parkovi oko zgrade Općine Centar, plato KSC Skenderija, Mis Irbina ulica, Trg djece Sarajeva ispred BBI Centra, Veliki park, Radićeva i dio Titove ulice, od srijede 14. augusta 2013. godine puštena je u funkciju i nova zona bežičnog interneta na prostoru općine Centar.

U drugoj fazi besplatni bežični internet dostupan je građanima i gostima grada Sarajeva na lokaciji ispred Narodnog pozorišta. Svi korisnici tokom jedne konekcije mogu koristiti internet u trajanju od 30 minuta, s ciljem fer korištenja bežičnog interneta. Pristup sadržajima koji su zabranjeni međunarodnim konvencijama neće biti dozvoljen.

Pored navedenih lokacija u toku je realizacija puštanja besplatnog bežičnog interneta na još nekoliko zona koje su obuhvaćene ovim projektom.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *