Čuda izborne godine: Obnovljena ulica Antuna Hangija

ulica Antuna Handija, Sarajevo, BiHZavršeni su radovi na rekonstrukciji trotoara i sanaciji kolovoza ulice Antuna Hangija na Koševskom Brdu.

Radovi su trajali mjesec dana na dužini od 1'100 metara od raskrsnice sa ulicom Marija Mikulića do broja 131 (raskrsnica sa ulicom Braće Begić), a uklonjen je kompletan stari trotoar sa obje strane ulice i postavljen novi.

Prema projektu, na kolovoznoj traci najprije je zakrpljen stari, oštećeni asfalt saobraćajnice, a potom je cijela dužina ulice presvučena novim slojem asfalta.

U Bosni i Hercegovini je u toku IZBORNA GODINA, a to vam svugdje u svijetu bude cca 365 dana kada se vlast dokazuje svojim glasačima na razne načine. Jedan od tih načina je i uljepšavanje životne sredine, pa se tako u sarajevskim opštinama sve nadiglo da dokaže kako se nešto uradilo za mandata.

Nerijetko se čeka upravo posljednja godina, odnosno godina isticanja mandata pa da se zasuču rukavi i prione na posao. Zato se ovi osvrti na učestale radove i popravke i zovu ČUDA IZBORNE GODINE. Kako reče jedan stari pošteni taksista: “Dabogda nam svaka izborna bila”.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *