Od fotokopir aparata do ljutih papričica

Organizatori Nektar Demofesta, agencija Aquarius Ogilvy, ovih dana ima pune ruke posla oko ispunjavanja svih zahtjeva revijalnih bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem festivalu.

Demofest, Banja Luka, BiH

Bristolski bend Kosheen koji će nastupiti 23.jula na tvrđavi, između ostalog, tražio je da im se obezbjedi „puni engleski doručak” – žitarice, corn flakes, weetabix, musli, tost, jaja, slanina i pečeni grah. Tortilje, svježa salsa i gouakamole i nekoliko vrsta umaka se moraju naći u prostoriji u kojoj će bend boraviti. Pored toga insistiraju na toploj supi sa repom od vola i piti od svinjetine. Da bi sve ostalo u zvjezdanom stilu tu će biti i šampanjac Veuve Clicquot Ponsardin, jedini koji članovi benda žele da piju. Međutim, ovdje nije kraj. Kosheen insistira na Jalapeno papričicama koje su najsličnije našim ukiseljenim ljutim papričicama.

Članovi benda Therapy?, koje ćemo slušati 24.07., su u svom rideru tražili 6 lokalnih razglednica sa markicama. Insistiraju da u hrani ne bude crvenog mesa te da hljeb koji će se služiti uz ručak i večeru bude isključivo od neprosijanog brašna. Pored čitavog pečenog pileta, tražili su i veliku činiju putera. Momci iz ovog metal benda od organizatora su tražili i velike količine slatkiša i čokolada.

Francuzi iz benda Nouvelle vague koji će svoj repertoar predstaviti publici Nektar Demofesta 25.07., insistirali su da u salatama, koje su tražili u velikim količinama, ne smije biti šećera ili meda. Ne pristaju na fast food ni u kojoj opciji i zahtjevaju velike količine svježeg voća, povrća i domaćeg sira. Voda, rum, bourbon, crveno i bijelo vino takođe spadaju u posebne želje članova benda.

Najbrojniji revijalni bend na ovogodišnjem Nektar Demofestu, Asian Dub Foundation, koji će pred publikom na Kastelu nastupiti nakon finala festivala, 26.07., je prije svega tražio veliki broj pomoćih radnika, od električara do ličnih pomoćnika. Zlu ne trebalo, tražili su i internistu, specijalistu za glas, kiropraktičara, fizioterapeuta, masera i zubara. Bend je izrazio želju da se u produkcijskom uredu, koji će biti posebno obezbjeđen za njih, nađe i fotokopir aparat. U gardorebi svoje mjesto moraju naći pegla, frižider i stalak za peglu. Članovi benda se opuštaju praveći salate te su s tim u vezi tražili sve potrebne „resurse za pravljenje salata”. Kebab, falafel i souvlaki će se naći na meniju Asian Dub Foundationa nakon završenog nastupa.

Očekuju nas četiri spektakularna revijalna koncerta, trideset četiri sjajna nastupa demo bendova i, sve u svemu, četiri dana odlične muzike, zabave i provoda.

Nektar Demofest – od 23. do 26.jula na tvrđavi Kastel.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *