Olimpik započeo pripreme

Husref MusemićJučer je obavljena prozivka igrača Olimpika na stadionu Igmana na Ilidži.

Trener Husref Musemić je, sa svojim pomoćnicima Jusufbegovićem, Kolarom i Bećirevićem, obavio prozivku i zvanično krenuo sa pripremama za narednu sezonu.

Na raspolaganje stručnom štabu su se stavili sljedeći igrači: Adi Adilović, Irfan Rastoder, Aleksandar Simčević, Bruno Prlić, Nihad Suljević, Armin Lulić, Muhamed Subašić, Nikola Kolarov, Albin Pelak, Muamer Kurto, Miloš Vidović, Admir Makić, Mladen Ristić, Miloš Jokić, Goran Kušljić, Mirko Marinković, Adis Hasečić, Darko Spalević, Nermin Spahović i Armin Mahović .Na probi se nalaze Delmedin Hamzagić, Adnan Ejupović, te Alen Spahić.

Ekipa će u naredna tri dana obaviti testiranja, a potom će pripreme nastaviti na Kupresu i pokušati se što bolje pripremiti za napore koji ih očekuju u Premijer ligi i Kupu Bosne i Hercegovine.

Što se tiče stadiona na kojem će Oimpik igrati narednu sezonu, došlo je do promjene, te neće igrati na stadionu Asim Ferhetović Hase, nego na stadionu Grbavica. Nova Uprava Željezničara je odlučila izaći u susret FK Olimpiku i ponudila svoj stadion na korištenje.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *