Paketići za SVE po treći put

Paketići za SVEUdruženje altruista “DOBRO” po treći put organizuje akciju pod nazivom “Paketići za SVE” koja ima za cilj da barem na jedan dan usreći djecu iz socijalno ugroženih porodica sa područja čitave Bosne i Hercegovine.

U toku prošlogodišnje akcije, udruženje je uspjelo nabaciti osmjeh na lice 2460 djece iz Sarajeva, Zenice, Travnika, Goražda, Zvornika, Jablanice, Doboja, Viteza, Vareša, Olova i mnogih drugih bosanskohercegovačkih gradova, uključujući i djecu iz povratničkih porodica. Sve je realizovano zahvaljujući nesebičnoj podršci sugrađana koji su pomogli svojim novčanim prilozima, slatkišima, igračkama, školskim priborom i odjećom za najugroženiju djecu.

Ove godine cilj je usrećiti još veći broj djece. Da bi akcija uspjela aktivisti “Udruženja DOBRO” trebaju i Vašu pomoć. Pomozite da se djeca bar jedan dan, sa paketićem u ruci, osjećaju kao djeca i zaborave na surovu realnost koja ih okružuje. Pridružite se u realizaciji krajnjeg i jedinog cilja – da što više djece s osmijehom na licu i nadom u srcu dočeka novu godinu.

Za sve informacije o ovoj akciji posjetite stranicu Udruženja altruista DOBRO > dobro.ba

Paketići za SVE 2009

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *