Pala posljednja klapa Cirkusa Kolumbija

Danis Tanović na snimanju filma Cirkus KolumbijaPosljednja klapa filma bosanskohercegovačkog reditelja Danisa Tanovića je pala u petak, 4. decembra 2009. godine.

Nakon 42 dana intenzivnog snimanja Tanović je, zadovoljan urađenim poslom, ocijenio da je ekipa koja je s njim radila na filmu pokazala visoku razinu profesionalizma, maštovitosti i strpljenja, a da su Čapljina i stanovnici ovog bosanskohercegovačkog gradića bili sjajni domaćini u svakom pogledu.

“Možda smo ponekad zbog zatvaranja ulica i sličnih situacija njihove živote okrenuli naglavačke i ja im se zbog toga izvinjavam, a istovremeno bi se zaista želio zahvaliti iz sveg srca jer su nam pružili sve što nam je za ovaj film trebalo, uključujući i par ljetnih dana u novembru. Mnogo je ljudi učestvovalo i pomoglo snimanje filma, na razne ponekad i nevidljive načine. Svima puno hvala.”, rekao je Tanović.

Glavne uloge u filmu “Cirkus Kolumbija” tumače Predrag Miki Manojlović, Mira Furlan, Jelena Stupljanin, Boris Ler i Mario Knezović, dok produkciju potpisuju Čedomir Kolar i Amra Bakšić-Čamo.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *