Čuda izborne godine: Počela sanacija Ferhadije

sanacija u FerhadijiPočeli su radovi na sanaciji i zamjeni polomljenih kamenih ploča u centralnoj gradskoj šetnici, ulici Ferhadija, a radovi bi trebali trajati 18 dana.

U ulici Ferhadija je, usljed vremenskih prilika i nemara, došlo je do lomljenja i pucanja kamenih ploča, čime je u velikoj mjeri onesposobljena šetačka zona ulice Ferhadija, pa je ova ulica postala nesigurno mjesto zbog stanja u kojem se sada nalaze te ploče, čime su ugroženi i sami šetači ulice Ferhadija.

Nakon izlaska na lice mjesta svih relevantnih subjekata, utvrđeno je da je potrebno hitno preduzeti mjere sanacije i zamjene polomljenih kamenih ploča.

U Bosni i Hercegovini je u toku IZBORNA GODINA, a to vam svugdje u svijetu bude cca 365 dana kada se vlast dokazuje svojim glasačima na razne načine. Jedan od tih načina je i uljepšavanje životne sredine, pa se tako u sarajevskim opštinama sve nadiglo da dokaže kako se nešto uradilo za mandata.

Nerijetko se čeka upravo posljednja godina, odnosno godina isticanja mandata pa da se zasuču rukavi i prione na posao. Zato se ovi osvrti na učestale radove i popravke i zovu ČUDA IZBORNE GODINE. Kako reče jedan stari pošteni taksista: “Dabogda nam svaka izborna bila”.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *