Policijski bilten: Poziv građanima

122 - Vaša policija
122 - Vaša policija
Mole se svi građani koji imaju bilo kakve informacije o sljedećim saobraćajnim nezgodama, da obavjeste službenike policije Jedinice za saobraćaj ovog Ministarstva na broj telefona 033/286-748 ili 122 koji su na raspolaganju 24 sata dnevno.

Dana 23.09.2010.godine (četvrtak) oko 12,30 sati, na dijelu kraka ulice Stjepana Tomića, općina Centar Sarajevo, dogodila se saobraćajna nezgoda. Tom prilikom putničko motorno vozilo nepoznate marke i reg. oznake, pregazilo je stopalo pješaka Š.Š., rođen 1950.godine, nastanjen u Sarajevu, nakon čega se vozilo kojim je upravljao NN vozač udaljilo u nepoznatom pravcu. Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u KC bolnice Koševo, gdje su od strane ljekara konstatovane teške tjelesne povrede.

Dana 28.09.2010.godine (utorak) oko 08,00 sati, u ulici Koševo, općina Centar Sarajevo, dogodila se saobraćajna nezgoda. Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješaka mldb. D.N., rođena 1995.godine, nastanjena u Sarajevu, od strane motocikla nepoznate marke i reg. oznake, kojim je upravljao NN vozač, koji se nakon nezgode udaljio sa lica mjesta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede (fraktura kostiju stopala desne noge) zadobila je mldb. D.N., a ljekraska pomoć joj je ukazana u KC bolnice Koševo.

Dana 28.09.2010.godine (utorak) oko 11,00 sati, na pješačkoj stazi ulice Vilsonovo šetalište, općina Novo Sarajevo, dogodila se saobraćajna nezgoda. Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješaka V.I., rođena 1928.godine, nastanjena u Sarajevu, od strane bicikla marke “Nakamuraâ”, kojim je upravljao NN vozač, koji se nakon nezgode udaljio sa lica mjesta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede (fraktura butne kosti lijeve noge zadobila je V.I., a ljekarska pomoć joj je ukazana u Općoj bolnici “Prim.dr. Abdulah Nakašâ”, gdje je zadržana na daljem liječenju.

Mole se svi građani koji imaju bilo kakve informacije o navedenim saobraćajnim nezgodama, da obavjeste službenike policije Jedinice za saobraćaj ovog Ministarstva na broj telefona 033/286-748 ili 122 koji su na raspolaganju 24 sata dnevno.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *