Pomozite Sarajlijama da osvoje svijet!

Pomozite mladim Sarajlijama da predstave Bosnu i Hercegovinu u boljem svijetlu nego je svijet navikao da nas gleda.

TripleClaim Game Collective je grupa mladih entuzijasta iz Sarajeva, koji posjeduju raznolike vještine od animacije, programiranja, grafičkog dizajna, 3D modelinga do motion graphics, filmova, arhitekture, stripa i ilustracije. Nominacijom za Indie crash E3 dobili su priliku da odu na E3 Expo i predstave Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu svojom igricom Bananaz In Space ali i novim projektom koji je u pripremi J.D. Zetz the Banana Conspiracy.

Bananaz In Space je originalni koncept koji stavlja igrača u centar prezentacije koju drži šef-majmun svojim podanicima o tome kako je potrebno da pokrenu svoj svemirski program i odu na Sunce gdje ima mnogo banana. Misije se biraju tako što se vrti točak sreće, igrač kontroliše raketu koju drži majmun na štapu, planete vise na koncu, a svemir je jedno veliko pozorište.

Da bi došli na E3 Expo potrebno je da pobjede na konkursu. U toku je glasanje koje traje do 15. maja 2013. godine, indie studio koji dobije najviše glasova osvaja plaćeni put, smještaj i propusnice na E3 Expo, a time i priliku za kontakt sa velikim imenima u game industrije, te predstavljanje Bosne i Hercegovine u boljem svjetlu nego je svijet navikao da nas gleda.

Glasati možete na ako KLIKNETE OVDJE! i odaberete VOTE

Više informacija na stranici TripleClaim.com

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.